Covid19 kockázatértékelés és egyéb feladatok

A Covid 19 vírussal, valamint "ÚJBÓLI MUNKAHELYI MUNKAVÉGZÉS" -sel kapcsolatban több szakmai és hatósági ajánlás, állásfoglalás is napvilágot látott az elmúlt napokban.

Tekintettel arra, hogy a megelőző intézkedéseken, a munkavállalók tájékoztatásán túl a kockázatok felmérése és értékelése is a munkáltatói feladatok közé tartozik, ezért a  munkavédelmi törvény 54.§-a szerinti kockázatértékelést el kell végezni. A kockázatértékelés munkabiztonsági, illetve munkaegészségügyi szaktevékenység.

Amennyiben szüksége van a feladat végrehajtásában jártas szakemberekre, úgy keressen minket elérhetőségeinken.

Ezen oldalon „Egészséges munkahelyek – Állítsuk meg a járványt!” címmel az EU-OSHA az Európai Unió munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi információs ügynöksége ajánlásai találhatóak, a következő webhelyen a témával kapcsolatos további ajánlások és a Nemzeti Népegészségügyi Központ által a témakörben kiadott tájékoztatók is egy helyen megtalálhatóak.

Álláslehetőség

Álláslehetőséget kínálunk munkavédelemben jártas szakember részére! A részleteket az érdeklődők itt találják. Az álláshirdetéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztató itt érhető el.